Мнения и отзиви

 

Това беше едно страхотно приключение. Запознах се с много нови хора. Правих неща, от които ме беше страх, но разбрах, че са супер хубави и приятни. Кирилл ни научи да рисуваме със светлина, чухме много интересни истории от Пепа. Храната беше много вкусна и приготвена с много любов. Запознах се с Габи, която ми помогна този лагер да стане още по-забавен. Сиси, Деси Ч. и Деси Ц. се усмихваха винаги много широко и ни зареждаха с положителна енергия. Благодаря на Димо и Васко, че ни забавляваха през целия лагер! Благодаря на Светлин за вкусните пържени филийки и най-вече благодаря на Пепа, за това, че направи това преживяване незабравимо.

Пламена, 14 години

 

Аз мисля, че този лагер е едно изпълнено с уют, приключения и топли чувства място. Запознах се с много нови и лъчезарни хора, които ще изпълват сърцето ми за цял живот. Програмата беше изпълнена с нови за нас приключения. Научихме полезни неща. Вечер си разказвахме истории и играхме игри, помагахме си в трудните моменти и се учихме да сме по-добри към близките си. Научихме се сами да приготвяме храната задружно и с много любов. За една кратка седмица се превърнахме в едно голямо и задружно семейство. Благодаря на всички за незабравимите моменти.

Габриела, 14 години

 

На мен много ми хареса този лагер – от срещите в музеите до разходките по живописните улици в Копривщица, увлекателните истории, разходките с каруци или хубавата нощ до лагерния огън. Мисля, че това го няма никъде по света и с гордост заявявам, че съм българче.

Димо, 12 години

 

Всичко от лагера ми хареса - язденето с коне, возенето с каруци, както и посещението в аквапарка.
Не ми хареса, че е по-дълбоко от 1,20 м.

Ева, 8 години

 

На мен ми хареса всичко – от първия музей до последния лагер огън. Запознах се с много приятели и искам да кажа на Пепа и целия екип да не спират да правят такива лагери, за да може и други деца да изживеят такива моменти.

Кристин, 11 години

 

Най-много ми хареса возенето на каруца, язденето на коне, басейнът и децата от лагера. Не ми хареса, че е само за една седмица.

Алекса, 8 години

 

На мен ми хареса в музеите, на конете, дългите и забавни лекции на Пепа. Хареса ми аквапарка с пързалката. Много те обичам, Пепа!

Тодор, 10 години

 

На лагера много ми хареса, хареса ми всичко, което правихме. Усилията на екипа, на Пепа и другите. Обичах разговорите с тях, посещенията в музеите, возенето на каруци. Беше много интересно и вълнуващо язденето на коне, спускането от пързалката в басейна. Заобичах Копривщица повече от своя роден град. Пепа ни научи да носим и обичаме България в сърцето и душата си. Благодаря ти от сърце, Пепа! Благодаря на Деси, Деси, Сиси и Кирилл. Не исках да си тръгвам. Исках да остана тук в този град на храбреци и борци. Исках отново и отново да изпитвам свободата на България в душата си. Исках да чувам успокояващите думи на Пепа, когато някой се удари. Готвехме си сами. Това ми хареса най-много. Храната беше хубава и вкусна. Обичам, когато се събудя от слънчевите лъчи и се обличам за сутрешната гимнастика и закуска. И последно от сърце – благодаря ти, Пепа и екип!

Яна, 12 години

 

Много ми хареса лагера, но храната и порциите за обяд бяха много големи. Къщата е много красива, както и града. Харесаха ми музеите и паметниците, язденето на коне и посещението на ферма. Хареса ми басейна и хубавото прекарване с приятелите.

Елизабет, 11 години

 

Най-много ми хареса на каручката и на кончетата. Абсолютно целият лагер беше готин. Продължавайте в същия дух.

Камен, 10 години

 

Харесаха ми музеите, язденето на коне, посещението на ферма. Беше една прекрасна седмица, която никога няма да забравя.

Васил, 12 години

 

На този лагер най-много ми хареса язденето на коне. Интересно беше в музеите и урока в старото училище. В малък град – много забавления.

Александър, 10 години

 

Харесаха ми музеите и къщата, в която живяхме. За мен беше преживяване за седем дни, но ми се стори като за месец. Много исках да остана още. Според мен трябва да се промени количеството на храната за обед. Порциите са много големи. Това място много ще ми липсва. Когато порасна искам да съм като Пепа и екипа й – тяхното държание е толкова добро. Много целувки и много живот! Пожелавам ви да сте толкова добри и мили с децата, особено на тези, които нямат майка и баща. Благодаря ви, че се грижихте за нас. Много ми харесва всичко, всичко.

Катрин, 11 години

 

Хареса ми лагера, защото видях много неща, които не съм имал възможност да видя. Видях много стари къщи и слушах за хора, за които пишеше по книгите. Хареса ми много.

Светлин, 12 години

 

В Копривщица си прекарах чудесно. Първият ден бях малко притеснен, но после се отпуснах. Никога не съм очаквал, че в такъв малък град може да има толкова много и все интересни и хубави неща. Всичко беше чудесно, но най-забавно беше с конете.

Михаил

 

За мен беше невероятно преживяване да се докосна до миналото, бита и културата ни. През тази една седмица в уникалния възрожденски град Копривщица не само научих много нови неща, но и се забавлявах и намерих нови приятели.

Божидар

 

Лично на мен в Копривщица ми харесаха много неща - разходките след вечеря, денят на хляба, басейна, посещението на овцефермата, ездата, музеите, работата с глина, но мога да кажа, че от всичко най-много ми хареса, когато всички се бяхме събрали около лагерния огън.

Мирослав

 

На мен ми хареса най-много музеят на Бенковски, разходката с конете, лагерния огън, и вечер, когато всички помагаме. На такъв лагер не съм ходила досега. Този беше най-страхотният и най-хубавият. Благодаря!

Цвети

 

Аз съм Българче!

Възрожденско училище „Аз съм Българче!“ е авторска програма на Фондация „Аз съм българче“ и се изпълнява от лицензиран туроператор.

Програмата се изпълнява от страхотен грижовен екип, което ви дава гаранция за добро качество и чудесни преживявания. Ние милеем за България и с радост ще споделим знанията, опита и вдъхновението си с вас!

Контакти:

Възрожденско училище "Аз съм Българче!"
гр. София, ж.к. Дружба 2, бл. №281
гр. Копривщица

www.azsambulgarche.com
+359 888 72 56 34
info@azsambulgarche.com
@VUAzSumBulgarche