Кои сме ние?

 

Защо в Копривщица - статуята Майката на Димчо Дебелянов

Ние сме дружина от млади /и не съвсем млади/ ентусиасти - будни, активни, можещи и знаещи, влюбени в род и Родина човеци, обединени в идеята да предадем любовта и знанието си на подрастващите, които ще се включат в нашето лятно училище по родолюбие.

Част от нас може да видите тук

Защо в Копривщица?

 

Мястото не е случайно. Копривщица е родният дом на много български възрожденци, дали мило и драго за образованието. Тук е открито първото класно училище от просветителя Найден Геров, където ще се проведе един от уроците ни по родолюбие.

Има толкова много вдъхновяващи истории - за образование, за въстания, за дързост и смелост, граничещи с безразсъдство, за вяра и жертвоготовност, за народни занаяти и бит, за семейни ценности. Истории, които отдавна изчезнаха от учебниците на децата ни.

И решихме да ги разкажем. На децата, които имат нужда да вярват, че сме наследници на един достоен народ! И да вдъхнем надежда и вяра на родителите им!Нямаме търпение да ви разкажем! Нямаме търпение да ви покажем!

Аз съм Българче!

Възрожденско училище „Аз съм Българче!“ е авторска програма на Фондация „Аз съм българче“ и се изпълнява от лицензиран туроператор.

Програмата се изпълнява от страхотен грижовен екип, което ви дава гаранция за добро качество и чудесни преживявания. Ние милеем за България и с радост ще споделим знанията, опита и вдъхновението си с вас!

Контакти:

Възрожденско училище "Аз съм Българче!"
гр. София, ж.к. Дружба 2, бл. №281
гр. Копривщица, ул. "Любен Каравелов" №1

www.azsambulgarche.com
+359 888 72 56 34
info@azsambulgarche.com
@VUAzSumBulgarche