Весели новогодишни празници!

 

Весела Коледа и щастлива Нова година!

Отива си още една година. Не сме по сметките и няма да правим равносметки. Поглеждаме назад, колкото да се усмихнем от спомена за поредната лятна лудост, която преживяхме заедно. БЛАГОДАРИМ на децата – четящи, можещи, знаещи! Децата , с които споделихме толкова много радостни мигове! БЛАГОДАРИМ на родителите им, които ни се довериха и им дадоха възможност да преживеят една по-различна ваканция, за която все още говорят с вълнение! БЛАГОДАРИМ на всички онези около 25 майстори, занаятчии, лектори, преподаватели и професионалисти, които се включваха , в различни моменти, споделяйки своето знание! БЛАГОДАРИМ на гражданите на родната Копривщица за подкрепата! БЛАГОДАРИМ на екипа доброволци, които направиха програмата възможна! БЛАГОДАРИМ! Идват светли празници и вярваме, че ще ги посрещнем като по-добри човеци! Дано да сме посяли зрънце знание и доброта и това да отвори сърцата ни за тези, които не празнуват. Пожелаваме ви от сърце здраве и топлина в дома ви! Пожелаваме ви красива Коледа и благоденствие през Новата година! Екипът на Възрожденско училище „Аз съм българче” – лятно училище по родолюбие!:)

Аз съм Българче!

Възрожденско училище „Аз съм Българче!“ е авторска програма на Фондация „Аз съм българче“ и се изпълнява от лицензиран туроператор.

Програмата се изпълнява от страхотен грижовен екип, което ви дава гаранция за добро качество и чудесни преживявания. Ние милеем за България и с радост ще споделим знанията, опита и вдъхновението си с вас!

Контакти:

Възрожденско училище "Аз съм Българче!"
гр. София, ж.к. Дружба 2, бл. №281
гр. Копривщица, ул. "Любен Каравелов" №1

www.azsambulgarche.com
+359 888 72 56 34
info@azsambulgarche.com
@VUAzSumBulgarche