Професии: Производители на млечни продукти

 

Новите ни приятели от ЕТ "Иван Гърдев-52" разказаха на децата за своята професия.

В учебниците на децата ни все по-малко се разказва за историята и географията на България. Ако днес ви попитаме дали знаете къде се намира гр. Кермен, трудно ще чуем отговор, без подсказка от мрежата. Е, ние вече знаем! Благодарение на първите ни лектори. Избрахме ги да представят професията си и те бяха единствените производители на млечни продукти, които застанаха пред децата и поеха отговорност за качеството на продуктите, които произвеждат. Благодарим от сърце на новите ни приятели от ЕТ "Иван Гърдев-52" гр. Кермен, че се отбиха от пътя си, доставиха ни качествени продукти и разказаха на децата за своята професия. Опитахме и сме доволни от качеството. препоръчваме ги и на вас!

Аз съм Българче!

Възрожденско училище „Аз съм Българче!“ е авторска програма на Фондация „Аз съм българче“ и се изпълнява от лицензиран туроператор.

Програмата се изпълнява от страхотен грижовен екип, което ви дава гаранция за добро качество и чудесни преживявания. Ние милеем за България и с радост ще споделим знанията, опита и вдъхновението си с вас!

Контакти:

Възрожденско училище "Аз съм Българче!"
гр. София, ж.к. Дружба 2, бл. №281
гр. Копривщица, ул. "Любен Каравелов" №1

www.azsambulgarche.com
+359 888 72 56 34
info@azsambulgarche.com
@VUAzSumBulgarche